Wednesday, December 12, 2012

stress(PeninG)


Stress btol arini..Face-tO-Face dgn first ASS Manager aniem.. sbb kes suka perli crew baik cam aku.. hahah(baik ke??) serius aku x pnh nk marah orang lain, mcm mna aku terlpas ckp kat kak aniem.. aku still ley hormat dye.. tpi dye yg wat aku x hormat dye.. aku pn x tau, sjak bla aku ni jnis pemarah.. dye x puas aty dgn aku sbb update maki hamun dye dlm Fb.. msalah skunk dye yg cri msalah dgn aku.. spe sruh perli2 bg smpai aku trsa.... dye memg cri point nk cri salah aku.. tpi Nsib baik dpt Stor Manager yg memahami crew mcm aku ni.. kak Suhaida yg kcik molek.. sumpah smpai skunk kpala aku pening sbb tggi suara dgn dye.. smua customer pndang kowt time tu.. aku pn x pdang2 spe time tu. aku luah je pe yg aku rsa,. nmpk sngt dye yg salah.. sbb dye snyap tnpa kata2... my parent zack x ajar kurang ajar dgn orng lbiz tua. tpi zack akan kurang ajar dgn orng yg kurng ajar dgn zack.. mrah2 zack dgn dye td still ley pngil dye akk.. wlaupn dah cam2 yg zack mencarut dpan mka dye... crew lain mampu snyap je time tu.. 
     Tpi yg klakar nya.. slalu nya face-To-Face ni akn brakhir dgn bersalam dan mnx maaf.. aku pn x nk bnda ni berlarutan.. ckup laa smpai ni je.. wlaupn dlm aty msih ad scebis kmrahan kat dye.. aku kna blajar brsabar.. aku kna ikut contoh kak suhaida yg brsbar dgn pekerja2 dye.. sbagai bos dye pndai ambil aty2 pekerje dye.. wlaupn dye slalu bahan orang smpai ad crew x ley trima bahan dye.. nsib baik aku ley sekepala dgn nya.. hehe... smoga aku kuat hadapi smua ni.. sblom aku jadi bos dan ada business sndiri.. 

HIDUP KENA SELALU SENYUM, 
BARU HIDUP AMAN DAMAI... ^_^

1 comment: